Intelligent control of inverted pendulum system using fuzzy logic and adaptive neuro-fuzzy controller [electronic resource] - Al-Mekhlafi, Mohammed Ameen Abdullah, 1990-; Herman Wahid, 1978- supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik) - )Universiti Teknologi Malaysia, 2017