Challenges in marketing heritage tourism : a supply side view perspective - Nur Saibah Ismail, 1992-; Nor Zafir Md. Salleh; Fakulti Pengurusan 538641 (2017)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017