Formulation of a stable and efficacious insecticidal nanoemulsion of lauric acid incorporated with palm oil - Siti Hajar Mat Sarip, 1983-, author 605878; Azila Abd. Aziz, supervisor 642343; Harisun Yaakob, supervisor 416271; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Tenaga 599090 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Bioproses))