Hubungan antara motivasi pelatih dan pemindahan latihan dalam kalangan pekerja Felda Wilayah Johor Bahru - 634331 Nurfasha Amira Ismail author; Salwa Abdul Patah supervisor 346385; Fakulti Pengurusan 538641 (Skudai: Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2017