Hubungan antara persepsi kepuasan pekerja terhadap penawaran pampasan dan tingkah laku kewargaan organisasi - 605375 Faizeri Norbaizura Saharudin author; 281874 Syaharizatul Noorizwan Muktar (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017