PENGURUSAN ALAM SEKITAR & PERMASALAHANNYA DI MALAYSIA - Hamidi Ismail, author; Tuan Pah Rokiah Syed Hussain, author (Sintok, Kedah: Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2001)
Includes bibliographical references : pages 15-16, 44-47, 61-62, 72, 77, 86