Persepsi pekerja amalan etika kerja Islam dan kepimpinan Islam di kalangan pegawai pengurusan dan profesional MPJBT - Faridah Muhamad Kuty; Mohd. Koharuddin Mohd. Balwi, 1969-; Fakulti Pengurusan (2017)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017