An efficient robust hyperheuristic clustering algorithm - Mohammad Babrdel Bonab, 1982-, author; Siti Zaiton Mohd. Hashim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Doktor Falsafah, Bidang Penyelidikan: Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016