Decision support system model for student majoring selection supported by E-Portfolio - Farhang Jaryani, 1979-, author; Shamsul Sahibuddin, supervisor; Maslin Masrom, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Doktor Falsafah, Bidang Penyelidikan: Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016