Kajian tentang keupayaan vetiver dalam menyingkirkan logam berat zink - Nila Amirul Kusni, 1994-, author; Normala Hashim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016