Penilaian kualiti air di Sungai Universiti Teknologi Malaysia - Mohd. Na'im Sulaiman, 1993-, author; Aznah Nor Anuar; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016