Kesan peratus imbangan beban terhadap reka bentuk papak konkrit pra-tegasan pasca tegangan - Nur Madiha Mohd. Yusof, 1993-, author; Baderul Hisham Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016