Mekanisma pemantuan pelaksanaan projek penswastaan prasarana - Siti Nurnazihah Zaba 1986- author 646675; Mohd. Nadzri Jaafar, epurvisor 492451; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Falsafah)