Sistem integriti nasional : asas-asas panduan - Mohd. Nizam Mohd. Ali, editor; Institut Integriti Malaysia, issuing body; Institut Terjemahan Negara Malaysia, issuing body (Kuala Lumpur : Institut Integriti Malaysia, 2007)
Includes bibliographical references.