Influence of development and sea level rise to coastal vulnerability index for Melaka coastline - Rosita Salam, 1974- , author 606521; Ahmad Khairi Abd. Wahab, supervisor 558396; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Hidrologi dan Sumber Air))