Parametric studies of capillary flow front velocity - Maizan Sulaiman, 1968-, author; Md. Afendi M. Yusuf, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017