PELBAGAI APLIKASI PENDEKATAN PEMBELAJARAN DALAM PENGAJARAN & PEMBELAJARAN - Dayana Farzeeha Ali, 1986-, editor; Ahmad Nabil Md. Nasir, contributor; Dayana Farzeeha Ali, 1986-, contributor; Kamalularifin Subari, 1969-, contributor; Noor Dayana Abd. Halim, contributor; Norasykin Mohd. Zaid, contributor; Nur Ashikin Md. Kasim, 1987-, contributor; Nurfatin Atikah Kamarudin, 1990-, contributor; Nurulhidayah Ariff, contributor; Safura Saikan, 1987-, contributor (Johor Bahru, Johor : PENERBIT UTM PRESS, 2016)
Includes bibliographical references and index