Faktor-faktor yang mempengaruhi peletakan industri - Nor Farahin Asiqin Mohd. Alim, 1994- author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017