Penentuan laluan kemudahan pengangkutan bas awam di Daerah Johor Bahru - Shahrul Azwan Mohamed Hamid, 1994-, author; Razani Ab. Rahim, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017