The real estate effective selling process framework - Syamilah Mustafah, 1994-, author; Choong, Weng Wai, 1981-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017