Tahap pengetahuan pelajar terhadap keselamatan kebakaran di bangunan kediaman pelajar bertingkat tinggi - Ahmad Iqmal Haqim Hanafiah, 1993-, author; Noorsidi Aizuddin Mat Noor, 1984-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017