Mengukur tahap kemampuan generasi Y dalam menyediakan deposit perumahan - Abdul Aziz Ayob, 1994-, author; Noorsidi Aizuddin Mat Noor, 1984-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017