Forecasting local house price index using artificial neural network (ANN) in Johor Bahru - Siti Norasyikin Abd. Rahman, 1994-, author; Nurul Hana Adi Maimun, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017