Suasana ceria para pelajar Universiti Teknologi Malaysia berlatarbelakangkan Dewan Sultan Ismail - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan (Johor Bahru : Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Acquired from UTM Library.