Generation of legacy aerial photo mosaic using map index - Ummu Aiman Mohd. Ali, 1994-, author; Abdullah Hisam Omar; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017