Penggunaan data radar penghujanan yang pertama di angkasa lepas (TRMM) dalam peramalan isyarat rosotan hujan di Malaysia - 287174 Kek, Hue Ley (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999