3D as-built survey for SAJ water tank by using terrestrial laser scanning - Abdul Rahman Mohd. Noh, 1993-, author; Khairulnizam M. Idris, 1977-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017