SOFTWARE TESTING FOR BEETLINK E-LEARNING APPLICATION - Azlina Abdul Latif, 1982-, author; Nurulhuda Firdaus Mohd. Azmi, Dr., supervisor; Sekolah Informatiks Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Perisian)-Universiti Teknologi Malaysia, 2017