Multi objective estimation model for optimization of machining parameters - Yusliza Yusoff, 1983-, author; Azlan Mohd. Zain, 1974-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Doktor Falsafah, Bidang Penyelidikan: Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017