Simultaneous action of surfactant modified kaolinite : adsorbent and antibacterial agent - Muhammad Syarafuddin Huzlan, 1993-, author; Nik Ahmad Nizam Nik Malek, 1982-, supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Biologi Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016