Model-based 3D gait biometric using quadruple fusion classifier - Nor Shahidayah Razali, 1981- , author; Azizah Abdul Manaf, supervisor; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Doktor Falsafah, Bidang Penyelidikan: Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017