Pembangunan dunia maya 3-dimensi untuk pembelajaran kooperatif dan kesannya kepada rasa kewujudan, kepuasan, interaksi dan prestasi pelajar - Mohd. Hishamuddin Abdul Rahman, 1986-, author; Noraffandy Yahaya, supervisor; Noor Dayana Abd. Halim; Fakulti Pendidikan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Doktor Falsafah (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017