Trends in extreme daily rainfall in Peninsular Malaysia : 1948-2010 - Morteza Firouzi, 1985- , author; Zulkifli Yusop, 1961- , supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017