CABARAN-CABARAN DALAM AKTIVITI PERNIAGAAN SECARA TALIAN - Mohd. Khata Jabor, 1968-, editor; Baharuddin Aris, editor; Sarimah Ismail, 1965-, contributor; Siti Zaweyah Abdul Ghani, 1987-, contributor; Mohd. Khata Jabor, 1968-, contributor; Baharuddin Aris (Johor Bahru, Johor : Penerbit UTM Press, 2017)
Includes bibliographical references : p.67