Kesan penggunaan pemusar dwi ganda aliran jejarian terhadap hasil pembakaran berbahan api cecair - Muhammad Roslan Rahim, 1982-, author 606532r; Mohammad Nazri Mohd. Jaafar, 1963-, supervisor 538545; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016