Factors that lead to incompetencies among property manager in Malaysia - Raja Nurul Adila Raja Dzulkifli, 1985-, author; Izran Sarrazin Mohammad, 1975-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti)) - - Universiti Teknologi Malaysia, 2017