Elemen-elemen penyelenggaraan kritikal di lapangan terbang antarabangsa Senai - Mohd. Farhan Mohd. Fauzi, 1984-, author; Mat Naim Abdullah @ Mohd. Asmoni, 1969-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Aset dan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017