Elemen-elemen kritikal pengurusan perubahan di peringkat rekabantuk projek pembinaan - Abdul Aziz Harun, author; Mat Naim Abdullah @ Mohd. Asmoni, 1969-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - - Universiti Teknologi Malaysia, 2017