Halangan kritikal bagi keberkesanan pengurusan penyelenggaraan bangunan di Malaysia - Mohd. Zafrol Zulkepeli, 1980-, author; Izran Sarrazin Mohammad, 1975-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017