Campur tangan kerajaan Negeri Melaka dalam kawalan harga rumah melalui Jawatankuasa Pecah Sempadan dan Belah Bahagi (JKBB) - Puzihana Ismail, 1978-, author; Fauziah Raji, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017