Kejayaan program Sentuhan Kasih Felda di Felda Tenggaroh 3, Mersing, Johor - Siti Norhayati Md. Benu, 1992-, author; Wan Ibrisam Fikry Wan Ismail, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017