Mengenalpasti pengaruh lokasi restoran makanan segera terhadap peningkatan insiden diabetes - Nurul Fatin Syahirah Ahamad, 1993- , author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016