Hidrodinamik estuari di pantai barat dan selatan Johor : kajian awal estuari Sungai Pulai - 333944 Resli Azha Mohd. Zain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999