Kajian keberkesanan eco-bio block untuk rawatan dan rehabilitasi sungai - Nur Hidayah Zainal, 1995-, author; Tarmizi Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017