Compressive strength of concrete containing oil palm waste - Muhamad Faiz Abd. Rahim, 1994-, author; Abdullah Zawawi Awang, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017