Penggunaan injap pengurangan tekanan dalam mengawal tekanan dan kadar kehilangan air tak berhasil - Abdul Muiz Alias, 1984-, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017