Indeks kualiti air di Sungai Sebulung, Johor - Ahmad Firdaus Zaidi, 1994-, author 610262; Muzaffar Zainal Abideen, 1976-, supervisor 603031; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Awam 619085 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017