Effect of black rice husk ash on asphaltic concrete 14 /cMuhammad Syahir Mohd. Arsad@Arshad - Muhammad Syahir Mohd. Arsad@Arshad, 1994-, author; Ramadhansyah Putra Jaya, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017