Sifat-sifat mekanikal konkrit ringan batu baur tanah liat menggunakan silica fume sebagai bahan ganti simen - Dalmon Peter Manganji, 1983-, author 642354; Abdullah Zawawi Awang, supervisor 486851; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam))