KURSUS PENYUBURAN AKAL BUDI PEMIMPIN ORGANISASI BERTERASKAN ISLAM - Institut Tadbiran Awam Negara, issuing body (Kuala Lumpur : Institut Tadbiran Awam Negara (INTAN), 2014)
Includes bibliographical references